Szolgáltatások
Projektmenedzsment
Cégünk vállalja bármilyen építőipari beruházás teljeskörű projektmenedzseri, beruházás lebonyolítói feladatainak ellátását a kezdő lépésektől a kulcsrakész átadásig. Szerteágazó tapasztalataink alapján vállalkozunk egy adott projekt előkészítésére, megvalósíthatóságának vizsgálatára, ezzel kapcsolatos tanulmányok elkészítésére. Igény esetén részt veszünk a fejlesztési elképzelések, a programterv kialakításában. Kockázatelemzést, költségbecslést végzünk. Lebonyolítjuk a tervezés teljes folyamatát, szükség esetén tervpályázati kiírásával és kiértékelésével, a vázlattervek összeállításától a megvalósulási tervekig. Elvégezzük a kivitelező kiválasztását, kivitelezés menedzsment feladatokat látunk el teljes körűen a munkaterület átadástól a hatósági használatbavételi eljárásig. Előkészítjük a szerződéseket, ellenőrizzük azok megvalósulását. Képviseljük az Ügyfél érdekeit, optimalizáljuk a folyamatokat és a költségeket.
Szolgáltatások
Kivitelezés
Cégünk vállalja építőipari beruházások generálkivitelezési munkáinak elvégzését. Szakmai tapasztalatunk alapján ki tudjuk választani az Ügyfél érdekeinek és céljainak megfelelő Vállalkozókat a kivitelezési feladatok elvégzésére. Megszervezzük a helyszíni organizációt, a beszállítók koordinációját, kontrollját. Költség- és időmenedzsment feladatokat látunk el, kapcsolatot tartunk és egyeztetünk a beruházás résztvevőivel (Tervezővel, Műszaki ellenőrrel, Hatósággal). Képviseljük az Ügyfél érdekeit, optimalizáljuk a folyamatokat és a költségeket.
Szolgáltatások
Tervezés
Cégünk vállalja tervezési feladatok koordinálását, vagy elvégzését építésztervezőként, vagy generáltervezőként, részben saját állományra, részben külső munkatársakra, illetve partnercégekre támaszkodva. Vállaljuk projektek előszítéséhez a terület előírásainak, beépítési paramétereinek tisztázását, telek felmérést. Meglévő épületek esetén vállaljuk azok építészeti felmérését, állagvizsgálatát, tartószerkezeti, gépészeti, elektromos vizsgálatát, illetve szakvéleményének elkészítését. Vállajuk a tervezés teljes folyamatának projektmenedzsmentjét, engedélyezési tervek elkészítését, hatósági egyeztetések lebonyolítását, kiviteli tervek elkészítését. Igény esetén akár nemzetközi tervpályázat kiírását és lebonyolítását elvégezzük. Szakmai tapasztalatainkat, kivitelezésben, megvalósításban jártas szemléletünket érvényesítjük a tervezés során, az építészeti minőség elsődleges fontossága mellett.
Szolgáltatások
Ingatlanfejlesztés
Cégünk vállalja ingatlanfejlesztések lebonyolítást, a projekt előkészítéstől a finanszírozás előkészítéséig, a beruházás lebonyolítói feladatok ellátásáig, végső célként a kulcsrakész átadásig, illetve használatbavételig, értékesítésig. Vállajuk megvalósíthatósági tanulmány, üzleti terv készítését, továbbá az előkészítés, a tervezés teljes folyamatának projektmenedzsmentjét. Vállaljuk a kivitelező kiválasztását, kivitelezés menedzsment feladatokat, vagy generálkivitelezői feladatokat látunk el teljes körűen. Előkészítjük a szerződéseket, ellenőrizzük azok megvalósulását. Koordináljuk a hatósági egyeztetési, jóváhagyási és használatbavételi folyamatokat. Részt veszünk a projekt átadás-átvételében, beüzemelésében, igény szerint az értékesítésben.